CONTACT FORM

  BOOKING

  Andrei Sovan

  +40 754 914 300

  contact@djosiris.ro

  booking@djosiris.ro

  SHARE ON

  📞 Contact și Booking DJ Osiris – Conectează-te cu Legenda Muzicii Electronice 🎧

  Bine ai venit în secțiunea oficială de contact și booking a lui DJ Osiris. Fie că dorești să îl aduci în orașul tău pentru un show live neuitat, să colaborezi pe proiecte muzicale sau să te conectezi cu echipa sa pentru orice alte solicitări, acesta este locul potrivit pentru a face primul pas.

  Booking pentru Evenimente: Să ai pe DJ Osiris la evenimentul tău înseamnă să garantezi un show de calibru mondial. De la festivaluri mari la evenimente private, DJ Osiris aduce o energie și o expertiză incontestabile. Pentru detalii privind disponibilitatea, tarifele și cerințele tehnice, vă rugăm să contactați echipa noastră de booking.

  Colaborări și Proiecte Muzicale: Dacă ești în căutarea unui sunet fresh și dorești să colaborezi cu DJ Osiris sau ai o propunere interesantă, ne-ar face plăcere să aflăm mai multe. Vă rugăm să furnizați cât mai multe detalii despre proiectul dvs.

  Mass-media și PR: Jurnaliști, blogeri sau creatori de conținut care doresc interviuri, comunicate de presă sau informații adiționale despre DJ Osiris sunt încurajați să se conecteze cu departamentul nostru de relații publice.

  Feedback și Mesaje Generale: Pentru fanii dedicați și cei care doresc să trimită feedback sau să împărtășească experiențe legate de muzica lui DJ Osiris, vă suntem recunoscători pentru susținere și ne bucurăm să auzim de la voi.

  Formularul de Contact: Pentru o comunicare rapidă și eficientă, vă rugăm să completați formularul de contact de mai jos, selectând motivul mesajului dvs. Echipa noastră se va asigura că solicitarea dvs. ajunge la persoana potrivită și vă va răspunde în cel mai scurt timp posibil.

  Date de Contact:

  Vă mulțumim că ați ales să vă conectați cu DJ Osiris. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm și să continuăm să aducem muzica sa în inimile oamenilor din întreaga lume.

  FOLLOW ON