Translate

🇦🇺

Pe numele sau real, Lefter Cristian, s-a născut în 9.04.1992. Într-o copilărie libertină,cu trupe pop celebre, muzică pe casetă, și resurse puține, părinții cumpără prima combină muzicală și așa a început pasiunea pentru muzică și ritm. Orice casetă cu muzică nouă era adusă acasă, derulată cu creionul și ascultată până la uzare.

Descoperă la vârstă de 17 ani (anul 2010) celebrul soft Virtual DJ. După o perioada de “joacă” acasă în acest soft, i se ivește ocazia la 18 ani să pună muzică într-un club din localitatea lui. După o scurtă perioada de învățăcel, la 18 ani și jumătate câștigă și primii bani din dj-ială, cu care își achiziționează și prima consolă. Behringer 3000. Apoi totul a fost pasiune și multă muncă.

Devine resident într-un alt club din orașul natal, unde timp de un an și jumătate a bucurat liceeni, la balurile binecunoscute, warmup-uri și main act-uri cu invitați speciali.

În 2011/2012 pleacă din orașul natal, ajunge în București unde, se bucură de primul residențiat într-o locație dintr un campus studențesc. Prima scenă mare la care pune muzică, Romexpo, la Bucharesc Wheels Arena, iar de acolo sângele a pulsat și mai multă muzică și dorintă de a fi în față oamenilor .

Finalul anului 2012 îl prinde resident la Reyna Club Bucharest, unde, face nopți de poveste cu nume că Omnia, Prosix, Oliviu, Balcazar & Sordo etc. În perioada 2013-2018, devine resident într-o locație din centrul vechi, dar este căutat și de locații în țară, confirmandu-se multe evenimente și petreceri de neuitat.

În 2020, decide să renunțe la residentiat de orice fel, lansează prima piesă că parte a proiectului “Dj Osiris”, THE LOVE YOU FEEL, iar în 2021 lansează alte 5 piese. 

De-a lungul timpului a fost resident în multe locații, a avut numeroase gig-uri în țară, a “împărțit” pupitrul cu nume precum: Omnia, Balcazar & Sordo, Oliviu, Prosix, Rosario Internullo, Dobrikan, Adrian Vladu, Aless Andru, Godini, Mossano iar lista poate continua, iar de 3 ani este unul dintre invitații permanenți pe plajă de la Kudos.

În ultimul an producțiile sale au ajuns pe radio-uri din țară și afară, printre care enumerăm RadioDeep.roMFM PiteștiSpaceFmCFM ConstanțaRadio Son SighișoaraRadio Marbella SpaniaNam Radio AfricaRadio de Beaurduleau ElvețiaEjazz Radio Africa,  Radio Vanilla GreciaBest Radio AlbaniaMusic Factory Radio Grecia, OneLuvFM Anglia, KaneFM 103.7 Anglia, FM Millennial Mexic, CBN Network SUA, Radio3S Franta.

 

Săptămânal are show-uri proprii cu mix session la RadioDeep.ro, SpaceFM și CFM Constanța.

 
Mesajul lui pentru voi,
“Music is my language”